Sök utbildning 👉
Enskilda kurser (YH)

Ansvarsfull handel och hållbara leverantörsvillkor (CSDDD)

SIH, Distans
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
CSN-berättigad
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
CSN-berättigad
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Ansvarsfull handel och hållbara leverantörskedjor (CSDDD) är en kort distansutbildning på halvfart som riktar sig till dig som vill vidareutbilda dig inom ansvarsfull handel. Utbildningen bygger vidare på tidigare arbetslivserfarenhet.

Distansutbildningen går på halvfart. Totalt är utbildningen 16 veckor. I utbildningen ingår ingen LIA (lärande i arbete). 

Vad innebär yrket?
Kursen vänder sig till den som behöver utveckla och/eller förnya sina kunskaper för att kunna bedriva affärsdriven, ansvarsfull handel som bygger på hållbara beslut med målet att motverka negativ påverkan på mänskliga rättigheter, klimat och miljö. Att kunna redogöra för hur företaget agerar med ”tillbörlig aktsamhet” dvs. due diligence kommer ingå i hållbarhetsrapporteringen. Företagen kommer behöva redogöra för sin påverkan på klimat, miljö och mänskliga rättigheter. 

För mer information om Ansvarsfull handel och hållbara leverantörsvillkor (CSDDD), vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Ansvarsfull handel och hållbara leverantörsvillkor (CSDDD)

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SIH
Karlavägen 108
115 26 Stockholm

Välkomna till SIH!

SIH erbjuder behovsanpassade utbildningar av stort strategiskt värde som för deltagaren innebär ett steg i karriären! Vi är en mindre och personligare yrkeshögskola där studenterna har nära kontakt med utbildare och skolledning. Detta skapar stora möjligheter för alla att påverka!...

Läs mer om SIH och visa alla utbildningar.

Highlights